Αthens Diabetes Forum: Σακχαρώδης Διαβήτης Και Διατροφή

81

Η ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΒΗΤΗ στηρίζει ως Χορηγός Επικοινωνίας, το συνέδριο «ΑΤΗΕNS DIABETES FORUM: ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ», που διοργανώνεται για πρώτη φορά από την Palladian Conferences και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2015, στην Αίγλη Ζαππείου υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη), του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ (Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας).

Την επιμέλεια του συνεδρίου και τον συντονισμό των θεματικών πάνελ συζητήσεων θα έχει ο δημοσιογράφος για θέματα υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ενώ εκπρόσωποι της πολιτειακής ηγεσίας, των θεσμικών φορέων και του ιδιωτικού τομέα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των ομιλητών.

Το συνέδριο έχει ως στόχο να εξετάσει τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην πολιτική υγείας στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη στην Ελλάδα. Το ATHENS DIABETES FORUM- Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή θα αποτελέσει μια πολυδιάστατη εκδήλωση, αφού θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή του συνεδρίου, καθώς και τη πραγματοποίηση παράλληλων διαδραστικών εκδηλώσεων για το κοινό που θα εστιάσουν σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και σωστής διαχείρισης του Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

Η θεματολογία του συνεδρίου θα βασιστεί στους εξής τομείς:

 

– ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ: Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ      ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

– ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

– ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

– ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

– Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίεςhttp://palladianconferences.gr/diabetes.php