Το “Διάδωσέ το” στην Κέρκυρα 07.10.2015

47

Το “Διαδωσέ το” συνέχισε το ταξίδι του στο όμορφο νησί της Κέρκυρας, την Τετάρτη που μας πέρασε, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με το μεγαλύτερο χαμόγελό τους!

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Χρυσό Χορηγό της εκδήλωσης Johnson & Johnson.

Τη Χορηγό εταιρεία Bayer Hellas και Novo Nordisk.

Τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας και την Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας Παξών & Διαποντίων Νήσων για την Αιγίδα τους και την πολύτιμη υποστήριξή τους.

Επίσης, τους Χορηγούς Επικοινωνίας Start TV, Star FM 88.8 και Ρυθμός 99.7 που βοήθησαν στην ενημέρωση του Κερκυραικού κοινού καθώς και το site xenesglosses.eu και το Επτά Τεχνών Τόπος.

Τους ομιλητές Ιατρούς κ. Αντώνιο Λέπουρα, κα. Άντζελα Νικήτα, κ. Παναγιώτη Τσαπόγα, κ .Δημήτριο Μπουζούκη, τη Διατροφολόγο κα. Κατερίνα Κορακιανίτη και βεβαίως τη δημοσιογράφο κα. Ηρώ Λέλλα που συντόνισε εξαιρετικά τη βραδιά.

Τέλος, θερμά ευχαριστώ στην κα Ανδριάνα Μπάμπαλη, τον πιανίστα κ. Άκη Κουτσουπάκη και τη Φιλαρμονική Σκριπερού για τη μαγική μουσική βραδία που μας χάρισαν.