Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη στο Δήμο Περιστερίου.

66

Η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, πραγματοποίησαν με επιτυχία την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, την Κεντρική Εκδήλωση Ενημέρωσης & Πρόληψης για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν:

• Ομιλίες εξειδικευμένων Ιατρών πάνω στο Σακχαρώδη Διαβήτη, με ομιλιτές:

Δρ. Αντώνιος Λέπουρας, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής – Διαβητολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ General.

Διονύσης Βλάχος , Γενικός Ιατρός, Επιστημονικός Διευθυντής EURODIET MED

• Μαγειρική «ζωντανά»από τον Σεφ της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» Στέλιο Κουτρουβέλη, όπου μας μαγείρεψε γλυκές και απλές συνταγές κερδίζοντας το κοινό με τις υπέροχες γεύσεις του

. • Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου από εξειδικευμένη νοσηλεύτρια.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης ενώ παρευρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής κος Κρατερός Κατσούλης όπου μοιράστηκε μαζί μας την προσωπική του εμπειρία πάνω στη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη, περνώντας με τον τρόπο αυτό, ένα δυνατό μήνυμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης.
Επίσης, την εκδήλωση προλόγισε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος κος Γεώργιος Μπεκιάρης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της Εκδήλωσης και βεβαίως τους δημότες τους Περιστερίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους.
Η Κεντρική Εκδήλωση αποτέλεσε την απαρχή μιας σειράς απο Εκδηλώσεις Ενημέρωσης & Πρόληψης που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Περιστερίου.