Εκδήλωση Ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο The Mall Athens

48

O Διαβήτης δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που ζουν μαζί του, μας αφορά όλους.

Με βάση αυτό, η ΚΑΡΤΑ  ΔΙΑΒΗΤΗ και η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), έχουν ξεκινήσει πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, όλων των ηλικιών.

Με το Αισιόδοξο Σύνθημα “ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ τη ΖΩΗ” πραγματοποιήθηκε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την ΠΡΟΛΗΨΗ και την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ και ανοιχτή μουσική συναυλία με τους αγαπημένους μας REC και τον μοναδικό ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος υγείας και αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Στα Χρώματα του Διαβήτη» , Εύα Ντελιδάκη.

Η έναρξη έγινε με χαιρετισμό του Δημ.Συμβούλου και Ιατρού γαστρεντερολόγου κ. Στέφανου Τσιπουράκη και ακολούθησαν ομιλίες του Προέδρου της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη) κ. Αριστείδη Ράπτη καθώς και του κ. Αντώνη Λέπουρα διαβητολόγου και Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής & διαβητολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών,  ο ηθοποιός  Κρατερός Κατσούλης,  καλωσόρισε επι σκηνής το νεανικό μουσικό συγκρότημα  REC  και τον Μηδενιστή, οι οποίοι με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους και προσέφεραν στο κοινό μια πραγματικά πολύ ευχάριστη βραδιά.