Εκδήλωση Ενημέρωσης στον Δήμο Αγ.Δημητρίου

166

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη (14/11),  την Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2014, Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση  «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη», ξεκινά για 3η συνεχή χρονιά τις Δράσεις Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη σε συνεργασία με του Δήμους του νομού Αττικής.

Αφετηρία μας, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου  και σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Κατζέλη, διοργανώνουμε μια βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο  Δημαρχείο (Αγίου Δημητρίου 55) και ώρα 18:00.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εξειδικευμένους Ιατρούς, Δωρεάν μετρήσεις Σακχάρου και εκπαίδευση πάνω σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη νόσο.

Θα μιλήσουν οι ιατροί:

• Σταύρος Ι. Παππάς – Τέως Συντονιστής Διευθυντής Γ. Παθολογικού Τμήματος Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας

•  Διονύσης Βλάχος – Γενικός Ιατρός , Ιατρικός Διευθυντής EURODIET MED.

• Xριστίνα Βλαχοπούλου – Ψυχολόγος, πτυχιούχος Ψυχολογίας & Επικοινωνίας με μεταπτυχιακές σπουδές στην Συμβουλευτική /Ψυχοθεραπεία.

Οι Μετρήσεις Σακχάρου θα πραγματοποιηθούν από την ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ.

Τη βραδιά συντονίζει η Δημοσιογράφος Υγείας Εύα Ντελιδάκη.

Η βραδιά θα κλείσει .. τραγουδώντας,  με νότες και μελωδίες από τη Ρενάτα και τη Ρεμπέτικη Κομπανία της,  θέλοντας μ αυτόν τον τρόπο να.. «διασκεδάσουμε» κάθε εντύπωση που έχουμε για το Σακχαρώδη Διαβήτη.