Η Ενημερωτική Καμπάνια Ευαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη “Διάδωσέ το” στην Κέρκυρα

254

Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 700.000 άτομα τα οποία έχουν διαγνωσθεί ότι πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη και άλλα 300.000, που εκτιμάται ότι είναι διαβητικοί χωρίς να το γνωρίζουν, η ασθένεια του διαβήτη αφορά ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της χώρας.

Η συνεχώς αυξανόμενη τάση της νόσου στη χώρα μας υποδεικνύουν και αποδεικνύουν περισσότερο στις μέρες μας, την αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινωνίας, αναφορικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

Η  ΜΚΟ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ- ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΒΗΤΗ, οργανώνει και παρουσιάζει την Ενημερωτική Καμπάνια «ΔΙΑΔΩΣΕ  ΤΟ», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κέρκυρας και τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας Παξών & Διαποντίων Νήσων.

Σκοπός της καμπάνιας είναι, ακριβώς, να «διαδοθούν» μηνύματα πρόληψης, κατανόησης και αντιμετώπισης  της νόσου σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

 

Αναφέρουμε και ευχαριστούμε θερμά το Χρυσό Χορηγό της εκστρατείας «Διάδωσέ το» Johnson & Johnson καθώς και το Χορηγό Bayer Hellas.

 

Πρόγραμμα:

  •  Στις 6.00μ.μ.  Εκπαιδευτική Ημερίδα  «ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ»
  • Στις 7.30μ.μ. Κεντρική Εκδήλωση –ΟΜΙΛΙΕΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ από την πόλη της Κέρκυρας
  • Στις 8.30μ.μ.  ΣΥΝΑΥΛΙΑ με την ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ και την ευγενική συμμετοχή της Φιλαρμονικής ΣΚΡΙΠΕΡΟΥ

 

Κατά τη διάρκεια των  προγραμματισμένων  εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου.

Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις