Η Ενημερωτική Εκστρατεία “Διάδωσέ το” πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα. Ενημέρωση, εκπαίδευση, ευαισθητοποίηση και όμορφες γεύσεις.. για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.

506

Την περασμένη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας  η εκδήλωση της Ενημερωτικής Εκστρατείας «Διάδωσέ το».

Η ΜΚΟ Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη, ευχαριστεί για τη συνεργασία, τη θετική ανταπόκριση και την παρουσία το Δήμο Λαρισσαίων, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας και την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου.

Mεγάλο ευχαριστώ στο Χρυσό Χορηγό της Εκστρατείας, την εταιρεία Johnson & Johnson καθώς και τη Χορηγό εταιρεία Abbott.

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στη Θεσσαλία Τηλεόραση που βοήθησε να φτάσουν τα μηνύματα Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό και ιδιαιτέρως τη δημοσιογράφο κα. Ράνια Αλεξίου που εργάστηκε αφηλοκερδώς για την παρουσίαση της βραδιάς. Τέλος, ευχαριστούμε την ΕΡΤ Λάρισας και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας που πρόσφεραν βήμα και φωνή.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι ομιλητές επιστήμονες κ.Αντώνης Λέπουρας, Παθολόγος – Διαβητολόγος, κα Δήμητρα Παπαδήμα ΜΑ, Σύμβουλος Παιδιών & Εφήβων – Ψυχολόγος , κα Τόνια Καραγιάννη,  Κλινικός Διαιτολόγος Msc – Υποψήφια Διδάκτων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η κα. Μαρία Παπαγιάννη, Παιδίατρος-Παιδοενδοκρινολόγος, Πανεπιστημιακή Υπότροφος, Παιδοενδοκρινολογική Μονάδα Γ΄Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ, Ιπποκράτειο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης, ενημέρωσαν, εκπαίδευσαν το Λαρισινό κοινό τι είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης, τι πρέπει να προσέχουμε, τι να αποφεύγουμε, πως αντιμετοπίζεται, πως τον καταννοούμε και απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού για τη γνώση και τη διαχείριση της νόσου.

Η βραδιά έκλεισε με τον Σεφ Γιάννη Αποστολάκη, που μοιράστηκε μαζί μας μικρά και μεγάλα μυστικά της καλής διατροφής και μαγείρεψε ζωντανά γεύσεις που είχαμε την ευκαιρία όλοι να δοκιμάσουμε.

Για το τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παραπάνω προταγωνιστές της βραδιάς και σε ολους όσοι παρευρέθησαν και έδωσαν ένα μοναδικό και ποιοτικό χρώμα στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα προβληθεί από τη Θεσσαλία Τηλεόραση την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 μετά το βραδυνό δελτίο ειδήσεων.