Η Μαρίζα Ρίζου τραγουδάει “Με οδηγό το Διαβήτη”

101

Ύστερα από έναν απόλυτα επιτυχημένο χειμώνα, με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις στο Gazarte και προετοιμάζοντας ήδη το υλικό για τον δεύτερο δίσκο της, ετοιμάζεται για το πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού με τους φίλους της στην Αθήνα και μάλιστα για καλό σκοπό:

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου, η Μαρίζα Ρίζου με την μπάντα της θα εμφανιστεί στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα “ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ – Κάρτα Διαβήτη” με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

 

Η μοναδική ερμηνεύτρια παρέα με την 7μελή μπάντα της, μας υπόσχεται να ζήσουμε ξανά την πιο αναζωογονητική jazz εμπειρία, από μια φωνή με τόση ένταση και drive που σε συναρπάζει και σε παρασύρει στο τριπ μιας υπέροχης γιορτής!

Η Μαρίζα επιλέγει να τραγουδήσει ό,τι αγαπάει – Aretha Franklin, Frank Sinatra, Nina Simone, Ella Fitzgerald, Michael Buble -, μαζί με δικά της κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ, “Γλυκό Πρωί”.
Και με αυτή τη χαρά που σε μεταφέρει στη πιο φωτεινή και pop πλευρά της Jazz, δημιουργεί ένα μουσικό πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην ποιότητα της Jazz και την εξωστρέφεια της Swing, χαρίζοντας χαμόγελα και πολύ χορό. Πηγαίο και μεταδοτικό. Μοναδικό όπλο της η ενέργεια, η ζωντάνια και φυσικά το μοναδικό της ταλέντο να μας κάνει ευτυχισμένους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων , η οποία θα είναι δωρεάν για το κοινό περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων , όπως ο  Διαβητολόγος και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής & Διαβητολογικού Τμήματος  ΙΑΣΩ GENERAL δρ.Αντώνης Λέπουρας , ο Πρόεδρος της Ελληνικής  Διατροφολογικής  Εταιρείας, κλινικός Διαιτολόγος –Διατροφολόγος, Επιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Έλεγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ δρ.Δημήτρης Γρηγοράκης και η Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων , προϊσταμένη Υγιών πόλεων δήμου Αθηνών δρ.Ευαγγελία Τσαπατσάρη

Μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες νέων παιδιών με διαβήτη καθώς και  δωρεάν μετρήσεις σακχάρου για το κοινό, ενώ η εκδήλωση θα λήξει με συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας Mαρίζας Ρίζου. Εκτός των άλλων γνωστοί καλλιτέχνες θα δώσουν το μήνυμα τους για τον διαβήτη. Η εκδήλωση θα  τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων .

Τη συναυλία ανοίγει η τραγουδοποιός Δήμητρα Μαστορίδου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
17.00- 19.00 – ενημέρωση κοινού , μετρήσεις κοινού
19.00 – 20.00 -επιστημονικές ομιλίες
20.00 – συναυλία Μαρίζας Ρίζου με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σας περιμένουμε Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη – Κτήριο οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138