Μαθαίνω για τον Νεανικό Διαβήτη (Ινσουλινοεξαρτώμενο, Τύπου1)

117

Η Κάρτα Διαβήτη σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ General, διοργανώνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, Ημερίδα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης με θέμα « ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ (Ινσουλινοεξαρτώμενο, Τύπου1)».

Η Ημερίδα απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς και έχει σκοπό την ενημέρωση των Εκπαιδευτικών πάνω στον Νεανικό Διαβήτη και την αντιμετώπιση Έκτακτων Επιπλοκών μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.

 

Ποιούς αφορά, πώς διαγιγνώσκεται, τί συμβαίνει, τί σημαίνει αλλά και πώς θεραπεύεται. Πως μπορούμε να προλάβουμε τις επιπλοκές του και τι πρέπει να γνωρίζουμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έναν, συχνά νέο  συνάνθρωπό μας, σε έκτακτη επιπλοκή.

Πώς θα προσεγγίσουμε και πώς θα στηρίξουμε ψυχολογικά έναν νέο με διαβήτη, ινσουλινοεξαρτώμενο.

 

Ομιλητές της Ημερίδας, θα είναι ο κος  Λέπουρας Αντώνιος, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Διευθυντή  Παθολογικής-Διαβητολογικής κλινικής του ΙΑΣΩ GENERAL, και η κα Βλαχοπούλου Χριστίνα, Ψυχοθεραπεύτρια, Συμβουλευτική Ψυχολόγος BSc, MSc. Θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέτρο του ΙΑΣΩ General, Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός και ώρες 17:00 με 19:00.

Ενδιάμεσα θα υπάρξει ολιγόλεπτο διάλειμμα.

Στο χώρο, θα πραγματοποιηθούν  Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου από τη Bayer Hellas.

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα ήταν εξυπηρετική η δήλωση της συμμετοχής σας στο email  info@kartadiaviti.gr  ή με ένα fax στο 2106520082 (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας)

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι Δωρεάν.

 

Χορηγός Επικοινωνίας της Ημερίδας: www.xenesglosses.eu 

 

 

www.kartadiaviti.gr    www.iaso.gr