Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση “Σακχαρώδης Διαβήτης – η Μάστιγα του 21ου αιώνα”_ Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

57

Με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου», πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, η Εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης για το Σακχαρώδη Διαβήτη «Σακχαρώδης Διαβήτης – Η μάστιγα του 21ου αιώνα». Την εκδήλωση διοργάνωσε η Μ.Κ.Ο. Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Εκδήλωσης, το Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κο Νίκο Μπάμπαλο, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαρία Παντερή – Ηλιάδη, τη Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαίρη Καραμπέτσου  για την άψογη συνεργασία, τους ομιλητές επιστήμονες κα Χριστίνα Βλαχοπούλου, κα Αγγελική Ανδρεάδου και κο Ευάγγελο Ζουμπανέα για την πολύτιμη γνώση τους, τον εξαιρετικό ΣΕΦ κο Στέλιο Κουτρουβέλη που μας μαγείρεψε «ζωντανά» μαθαίνοντάς μας επί τo έργον, μυστικά της καλής διατροφής, τη δημοσιογράφο υγείας κα Εύα Ντελιδάκη για το συντονισμό της βραδιάς. Την εταιρεία Menarini Diagnostics και βεβαίως, το ραδιοφωνικό Σταθμό Επικοινωνία 94 fm για τη θετική διάθεση στην επικοινωνία.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους Δημότες του Νέου Ηρακλείου, που με την παρουσία τους βοήθησαν να διαδοθούν ακόμα πιο μακριά, μηνύματα για την αναγκαιότητα της  Ενημέρωσης και της Πρόληψης  για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Η γνώση είναι δύναμη και η πρόληψη ασπίδα!