Η Κάρτα Διαβήτη έβαλε τα καινούργια της ρούχα και ανανεωμένη ξεκινά το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα!

741

Ανήκει στη ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη» και αφορά σε όλα τα άτομα με Διαβήτη Τύπου 1 και Τύπου 2, πανελλαδικά , ενήλικες και παιδιά.

Παρέχει εκπτώσεις και παροχές σε προϊόντα και υπηρεσίες συμβεβλημένων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.   Η λίστα των συνεργαζόμενων εταιρειών συνεχώς μεγαλώνει,  με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη της Διαβητικής Κοινότητας.

(δείτε τη λίστα των συνεργαζόμενων εταιριών, στη μηχανή αναζήτησης που υπάρχει στην  Αρχική σελίδα του site www.kartadiaviti.gr ).

 

Καινούργια δεδομένα για την Κάρτα Διαβήτη:

  • είναι πλέον ονομαστική και προσωπική για τον κάτοχό της
  • αναφέρει το μήνα λήξης  (ετήσια διάρκεια)
  • έχει barcode μοναδικό για τον κάθε κάτοχο που είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας

 

Επιδεικνύοντας την Κάρτα Διαβήτη στα συμβεβλημένα σημεία πώλησης, παρέχεται η σχετική έκπτωση βάσει συμφωνίας με την εκάστοτε εταιρεία, που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

 

Πως μπορώ να αποκτήσω τη Κάρτα Διαβήτη;

Για να αποκτήσετε τη κάρτα πρέπει να μας στείλετε συμπληρωμένη μία αίτηση & τα δικαιολογητικά (το δικαιολογητικό μπορεί να είναι οποιοδήποτε έγγραφο που αποδεικνύει ότι είναι διαβητικός πχ. Ιατρική γνωμάτευση ή συνταγή φαρμάκων ή φωτοτυπία ιατρικού βιβλιαρίου.)  Μόλις τα λάβουμε και ελέγξουμε αν έχει συμπληρωθεί σωστά και πλήρως, θα σας αποσταλεί η κάρτα με courier.

 

Που μπορώ να βρω την αίτηση;

Την αίτηση μπορείτε να την βρείτε:

  • στο menu της ιστοσελίδας http://www.kartadiaviti.gr όπου μπορείτε να την συμπληρώσετε online και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα στο link  https://kartadiaviti.gr/Subscription/Create
  • στο menu της  ιστοσελίδας  http://www.kartadiaviti.gr  όπου μπορείτε να την τυπώσετε και να την αποστείλετε στο φαξ 210 65 200 82. Συγκεκριμένα στο link  https://kartadiaviti.gr/Subscription/Create
  • από την ΕΛΟΔΙ  –  τηλέφωνο 210 88 38 113
  • από τους τοπικούς φορείς της ΕΛΟΔΙ
  • να σας αποσταλεί από εμάς σε αριθμό φαξ που θα μας πείτε

Η Κάρτα Διαβήτη τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.)

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κάρτα Διαβήτη,  επικοινωνήστε εργάσιμες ημέρες  και ώρες 10:00 – 16:00 στα τηλέφωνα 210 65 200 62 & 210 65 200 70  ή επισκεφθείτε το site μας  www.kartadiaviti.gr  ή τη σελίδα μας στο  facebook  https://www.facebook.com/kartadiaviti/