Μελίνα Χατζηπαντελή – Ιερεμίας Αμβροσιάδης, δύο.. γαστρονόμοι στο “Διάδωσέ το” στη Θεσσαλονίκη! την Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2015 στο Electra Palace

875
Την Tετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, η Εκστρατεία Ενημέρωσης, Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη “Διάδωσέ το”, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με μια ανοιχτή εκδήλωση στο Electra Palace.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δυο νέα παιδιά με πολλή αγάπη για τη δουλειά τους, θα μας προσφέρουν ζωντανά μοναδικές γεύσεις που όλοι θα δοκιμάσουμε!

Για να τους γνωρίσουμε καλύτερα..

 

Όταν ο Ιερεμίας Αμβροσιάδης είδε για πρώτη φορά ως πιτσιρικάς τις εκπομπές του Jamie Oliver, άλλαξε η θεωρία του για το φαγητό. Ανακάλυψε ότι η μαγειρική δεν είναι η κλασσική μαμαδένια προσέγγιση που έβλεπε στις εκπομπές μαγειρικής μέχρι τότε αλλά μπορεί να γίνει και μια δημιουργική, διασκεδαστική, αντρική υπόθεση! Μεγάλωσε, σπούδασε και, ευτυχώς για μας, έμαθε να παίζει με τις πρώτες ύλες και να τις μετατρέπει σε μαγικά σύνολα που αναστατώνουν τον ουρανίσκο! Έγινε γνωστός όταν συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου Master Chef, όπου έφτασε μέχρι την τελική εξάδα. Η μαγειρική του Ιερεμία σου ζεσταίνει την καρδιά, αφού η ηρεμία και το μεράκι είναι βασικά συστατικά σε κάθε συνταγή του. Του αρέσουν οι δεμένες ομάδες στη κουζίνα, δεν αντέχει τις φωνές και την ένταση και εκτιμάει την ευγένεια και τον σεβασμό στη δουλειά του.

 

Πίσω από το brand Melisoula κρύβεται η γλυκιά ζαχαροτέχνης Μελίνα Χατζηπαντελή, πασπαλισμένη με τη γλυκιά αύρα της μάμας Σούλας. Στα χέρια της Μελίνας η ζαχαρόπαστα μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης και τα γλυκά της είναι τόσο σκανδαλιστικά που σε στέλνουν κατευθείαν στην κόλαση ( ή και στο παράδεισο!). Εκτός κουζίνας, είναι μια δυναμική και απρόβλεπτη γυναικά που άφησε τον τομέα της πληροφορικής για χάρη της σοκολάτας, κυνήγησε το όνειρο της και κατάφερε να γίνει γνωστή. Όταν όμως παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της κουζίνας μεταμορφώνεται  σε μια δυναμική και απρόβλεπτη ζαχαροπλάστισσα, που αγαπάει τις ζυγαριές, μετράει τα γραμμάρια με ακρίβεια και κάνει λεπτοδουλειά με γλάσο .Αυτή τη περίοδο η melisoula και η ομάδα της δουλεύουν πυρετωδώς για το πρώτο pastry blog στην Ελλάδα, που βγήκε από το φούρνο πριν λίγους μήνες. Ανακαλύψτε το στο www.melisoula.gr