Μια υπέροχη βραδιά εχθές 19.9.2016 στο Άλσος Περιστερίου!

63

Μια υπέροχη βραδιά ζήσαμε εχθές,  Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, στον πανέμορφο χώρο του θεάτρου «Τέχνη στην Πέτρα», στο Άλσος Περιστερίου, με σύμμαχούς  μας το γλυκό καιρό και  τους Δημότες του Περιστερίου να σκορπίζουν απλόχερα χαμόγελα!

Η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, το Δήμαρχο κο Παχατουρίδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Υγείας κο Μπεκιάρη, πραγματοποίησαν ως συνέχεια των εκδηλώσεων Ευαισθητοποίησης των πολιτών του Δήμου Περιστερίου για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη,  Ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης και Πρόληψης.

Από τις 7 το απόγευμα, το Δωμάτιο Απόδρασης – Escape Room υποδέχθηκε τον κόσμο που μέσα από το παιχνίδι εκπαιδεύτηκε, προβληματίστηκε και έμαθε μικρά και μεγάλα μυστικά για την πρόληψη της νόσου και για την καλή διατροφή.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου από την εταιρεία Ascensia, ενώ ο Διατροφολόγος κος Κωνσταντίνος Ζήρος MSc, PhD  ήταν μαζί μας και πρόθυμα απαντούσε σε ερωτήσεις και απορίες των πολιτών.

Η βραδιά έκλεισε με τον πιο μελωδικό τρόπο, με την Ανδριάνα Μπάμπαλη να μας ταξιδεύει σε μονοπάτια αληθινών συναισθημάτων. Κοντά της στο πιάνο ο μαέστρος κος Άκης Κατσουπάκης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της βραδιάς αυτής,  με δουλειά και χαμόγελα!