Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Κάρτα Διαβήτη

265

Τι είναι η Κάρτα Προνομίων Διαβήτη;

Πρόκειται για μια απλή εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η οποία προσφέρει εκπτώσεις σε ποικίλα καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Ανήκει στην ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη-Κάρτα Διαβήτη» και παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, στα άτομα που πάσχουν από διαβήτη.

Η κάρτα προνομίων αφορά όλα τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 πανελλαδικά, ενήλικες και παιδιά.

Η κάρτα εκδίδεται υπό την αιγίδα  της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη).

Με την κάρτα αυτή ο κάτοχος δικαιούται έκπτωση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Η έκπτωση μπορεί να φορά καταναλωτικά αγαθά, παραφαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικές εξετάσεις  κτλ.

 

Πως μπορώ να αποκτήσω τη Κάρτα Διαβήτη;

Για να αποκτήσετε τη κάρτα πρέπει να μας στείλετε συμπληρωμένη μία αίτηση & τα δικαιολογητικά (το δικαιολογητικό μπορεί να είναι οποιοδήποτε έγγραφο που αποδεικνύει ότι είναι διαβητικός πχ. Ιατρική γνωμάτευση ή συνταγή φαρμάκων ή φωτοτυπία ιατρικού βιβλιαρίου.)  Μόλις τα λάβουμε και ελέγξουμε αν έχει συμπληρωθεί σωστά και πλήρως, θα σας αποσταλεί η κάρτα με courier.

 

Που μπορώ να βρω την αίτηση;

Την αίτηση μπορείτε να την βρείτε:

  • στο menu της ιστοσελίδας www.kartadiaviti.gr και συγκεκριμένα στο link https://kartadiaviti.gr/Subscription/Create όπου μπορείτε να την συμπληρώσετε online και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά ή με φαξ στο 210 65 200 82
  • από την ΕΛΟΔΙ  –  τηλέφωνο 210 88 38 113
  • από τους τοπικούς φορείς της ΕΛΟΔΙ
  • να σας αποσταλεί από εμάς σε αριθμό φαξ που θα μας πείτε

 

Πόσο κοστίζει η κάρτα;

Μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα πληρώνοντας ετήσια συνδρομή 3€  (+3,75€ για έξοδα αποστολής με courier –  αντικαταβολή)

 

Που μπορώ να βρω τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα της Κάρτας Διαβήτη;

Στην Αρχική σελίδα του site μας www.kartadiaviti.gr , υπάρχει μια μηχανή αναζήτησης στην οποία μπορείτε να βρείτε ανα περιοχή ή ανα νομό τις Συμβεβλημένες  Επιχειρήσεις με το Πρόγραμμα της Κάρτας Διαβήτη.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα  210 65 200 70 &  210 65 200 62 καθώς και στη γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης στο 801 500 3535 (αστική χρέωση).