Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

244
συνέντευξη τύπου

Την αξία της πρόληψης ενάντια στη σύγχρονη μάστιγα του Σακχαρώδη Διαβήτη, με τη βοήθεια μάλιστα των social media, επιχειρεί ν’ αναδείξει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με οδηγό τον Διαβήτη» μέσα στον Νοέμβριο.

Για τη διάδοση του σημαντικού κοινωνικού αυτού μηνύματος, το οποίο αφορά περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια συμπατριώτες μας, εκ των οποίων περίπου οι 300.000 δε γνωρίζουν ότι είναι διαβητικοί, επιστρατεύονται πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, αθλητές, αλλά και πολιτικοί, οι οποίοι μέσω μιας νέας, ψηφιακής ενημερωτικής εκστρατείας θα υποβάλλονται σε μετρήσεις σακχάρου με τη βοήθεια νοσηλευτών και στη συνέχεια θα μοιράζονται το μήνυμά τους με το κοινό.

Για τους στόχους και τις λεπτομέρειες της ενημερωτικής εκστρατείας, καθώς και για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον Σακχαρώδη Διαβήτη, θα σας ενημερώσουν σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, ώρα 11:00, ο Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας ΕΚΠΑ κ. Νικόλαος Κατσιλάμπρος, ο Καθηγητής Παθολογίας Α΄ Προπαιδευτικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό», κ. Νικόλαος Τεντολούρης, ο Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής – Διαβητολογικής Κλινικής Διαβητολογικου Κέντρου «Metropolital General», κ. Λέπουρας Αντώνιος, και ο Γενικός Ιατρός, Διευθυντής «Eurodiet med», κ. Διονύσιος Βλάχος, στο Συνεδριακό Κέντρο της INTERAMERICAN (Λ. Συγγρού 124-126,  6ος όροφος).

Διαβάστε επίσης / Τα social media προκαλούν κατάθλιψη;

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις δράσεις μας μπορείτε να ακολουθήσετε τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram!