ΑΥΓΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

111

ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κιλό σπανάκι πλυμένο, καθαρισμένο και χοντροκομμένο
  • 4 αυγά
  • λίγο γάλα
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
  • 1 κομματάκι φρέσκο τζίντζερ σε μέγεθος αμυγδάλου, κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 2 κουτ. σούπας λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζετε το λάδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και το σπανάκι και ψήνετε σε μέτρια φωτιά με καπάκι μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
  2. Μόλις μαραθεί βγάζετε το καπάκι, αλατοπιπερώνετε και συνεχίζετε το μαγείρεμα, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
  3. Χτυπάτε τα αυγά με λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι και τα  ρίχνετε στο σπανάκι.
  4. Μαγειρεύετε ανακατεύοντας με κουτάλα, όπως κάνουμε στη στραπατσάδα, μέχρι να ψηθούν καλά τα αυγά.

Σερβίρετε αμέσως.