ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό σπανάκι πλυμένο, καθαρισμένο και χοντροκομμένο
- 4 αυγά
- λίγο γάλα
- 3-4 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
- 1 κομματάκι φρέσκο τζίντζερ σε μέγεθος αμυγδάλου, κομμένο σε λεπτές φετούλες
- 2 κουτ. σούπας λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζετε το λάδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και το σπανάκι και ψήνετε σε μέτρια φωτιά με καπάκι μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
- Μόλις μαραθεί βγάζετε το καπάκι, αλατοπιπερώνετε και συνεχίζετε το μαγείρεμα, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
- Χτυπάτε τα αυγά με λίγο γάλα, αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνετε στο σπανάκι.
- Μαγειρεύετε ανακατεύοντας με κουτάλα, όπως κάνουμε στη στραπατσάδα, μέχρι να ψηθούν καλά τα αυγά.
Σερβίρετε αμέσως.