Κάρτα Διαβήτη – Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού – Διάδωσέ το

80

Τον Απρίλιο που μας πέρασε, η Κάρτα Διαβήτη  πραγματοποίησε την έναρξη της Ενημερωτικής Καμπάνιας «Διάδωσέ το».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε δημοπρασία μιας Συλλεκτικής Κονσόλας  “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition” στα πλαίσια της επετείου των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS), την οποία η εταιρεία  Sony Computer Entertainment επέλεξε να διαθέσει, μεταξύ άλλων,  στη ΜΚΟ « Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη».

Τα έσοδα της δημοπρασίας διατέθηκαν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, με τη μορφή φαρμάκων και αναλώσιμων υλικών  για τους Διαβητικούς ασθενείς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Sony Computer Entertainment για τη διάθεση της συλλεκτικής αυτής κονσόλας, την εταιρεία Menarini Diagnostic που πλειοδότησε βοηθώντας μας μ αυτόν τον τρόπο, να αγοράσουμε τα φάρμακα και τα αναλώσιμα και την εταιρεία Johnson & Johnson LifeScan, που προσέφερε μετρητές και ταινίες μέτρησης Σακχάρου.

Βεβαίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε από καρδιάς, όλους τους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού και ιδιαιτέρως την κυρία Στέλλα Στενού, για την άψογη συνεργασία μα κυρίως για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν καθημερινά, σε συμπολίτες  μας  που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

(στη φωτογραφία η κ.Στέλλα Στενού και η κ.Αναστασία Καφούση, στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κατά τη διάρκεια της παράδοσης των φαρμάκων και των αναλώσιμων υλικών).