Κοκκινιστό μοσχαράκι με γογγύλια και καρότα!

292
  • 1 κιλό μοσχαράκι ποντίκι
  • 1 κουτί τομάτα κονκασέ (ψιλοκομμένη ντομάτα)
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Μισό κιλό γογγύλια
  • 100 ml κρασί κόκκινο
  • 500 ml νερό
  • 1 κ. κουρκουμά
  • Μισό κ. γαρύφαλλο
  • Μισό κ. μπαχάρι και πάπρικα γλυκιά 50 ml
  • Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας με ελαιόλαδο.  Αφού το  αλατοπιπερώσουμε,  σβήνουμε με το κρασί και βράζουμε για μία ώρα, αφού προσθέσουμε το νερό σε μέτρια φωτιά, ξαφρίζοντας τακτικά.

Μετά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για μιάμιση ώρα.

Σερβίρουμε με καστανό ρύζι.