Μους γιαούρτι με άρωμα λεμόνι

261

250 γρ.   γιαουρτι

150ml.   κρεμα γαλακτος

20.γρ   ξυσμα λεμονι  

Εκτελεση:

σε μια μικρή κατσαρόλα βάζω την κρέμα μαζί με το ξύσμα λεμόνι σε χαμηλή θερμοκρασία έως ότου ζεσταθεί. Αποσύρω από την φωτιά και αμέσως τοποθετώ το μείγμα μου σε ένα άλλο σκεύος και  το κλείνω αεροστεγώς με μεμβράνη μόλις πάρει θερμοκρασία δωματίου το αφήνω για 6 ώρες στο ψυγείο. Αφού έχει κρυώσει καλά το μείγμα θα το περάσω από μια ψιλή σήτα στο κάδο του μίξερ.

Δουλεύουμε όπως μια σαντιγί. Ενσωματώνω  με το γιαούρτι με απαλές κινήσεις.